Over ons

Over VEH Technics

VEH Technics is een jong, dynamisch en succesvol bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in milieuvriendelijke oplossingen inzake verwarmings- en koelsystemen. Wij zijn een totaalleverancier op het vlak van groene, hernieuwbare energie.

Wij proberen klanten dan ook perfect aan te voelen, en hun behoeften inzake energiebesparing en hernieuwbare energie om te zetten in een op maat uitgewerkte oplossing.

VEH Technics werkt steeds met een ruim gamma aan kwalitatieve en degelijke merken met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

 

 

Ontstaan van VEH Technics

Zaakvoerder Freddy Van Eeckhoudt heeft meer dan 37 jaar ervaring in de HVAC (Heating Ventilation en Air Cooling) sector. Zijn ruime kennis en passie voor deze sector, tesamen met zijn droom om een eigen bedrijf te starten, hebben geleid tot het opstarten van VEH Technics. Zijn gedrevenheid en ervaring als leidinggevende bij projecten in grote bedrijven wil hij nu aanwenden om degelijke en efficiënte oplossingen voor alternatieve, groene energie aan te bieden.

 

Kwaliteit en top-service !

VEH Technics is een geregistreerd koeltechnisch bedrijf. Freddy Van Eeckhoudt is een ervaren en gecertificeerd koeltechnicus die een perfecte afwerking nastreeft. Hij zorgt ervoor dat elke installatie vakkundig en met de grootste zorg wordt afgehandeld.

Bij VEH Technics is klantentevredenheid zeer belangrijk. Dus ook na de installatie kan u bij ons terecht voor een perfecte nazorg en zorgen wij voor het onderhoud en eventuele herstelling van uw verwarmings- of koelinstallatie.

 
  • één enkel aanspreekpunt
  • 37 jaar ervaring in HVAC
  • zowel nieuwbouw als renovatie
  • particulieren en bedrijven
  • totaal oplossing voor uw energie voorziening
  • 24/24 7/7 bereikbaar
 

milieuvriendelijke woning

VEH Technics energiefactuurFossiele brandstoffen en gassen raken stilaan uitgeput en worden door hun schaarste alsmaar duurder. Bovendien wordt het steeds belangrijker om in de toekomst gebruik te maken van milieuvriendelijke oplossingen.

Daarom vindt VEH Technics het belangrijk om mensen te informeren omtrent de mogelijkheden van groene, hernieuwbare energie.

Denkt u eraan om uw bestaande installatie te vervangen door een milieuvriendelijk alternatief zoals bv. een warmtepomp of een warmtepompboiler ?

Neem vrijblijvend contact op met ons en wij vertellen u graag meer en uitgebreid over de mogelijkheden.

VOL-VCA

VCA (Veiligheid checklist Aannemers) is een gecertificeerd veiligheids-beheerssysteem, waarmee een bedrijf aantoont dat het veilig wil en kan werken.

Freddy Van Eeckhoudt, zaakvoerder van VEH Technics, behaalde het VOL-VCA (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) attest.

Hiermee  laat het bedrijf merken dat het groot belang hecht aan veiligheid, zowel voor eigen werknemers, als voor bezoekers en externe werknemers (leveranciers, buitenfirma's, interims)


        

Adres

VEH TECHNICS BVBA
Ninoofsesteenweg 43
1755 Gooik

T  02 311 53 37

BTW BE 0847.301.928


Contacteer ons...